Boeibeplating

Boeibeplating is beschikbaar in verschillende soorten. Wij werken voornamelijk met boeiplaten van plastisol en trespa. Beide soorten boeibeplating zijn onderhoudsvrij, dus na het plaatsen heeft u hier bijna geen omkijken meer na wat betreft het onderhoud. Tevens zijn de boeiplaten die wij gebruiken kleurvast en altijd van duurzaam materiaal.

Plastisol boeiplaten

Boeiplaten van plastisol dun, licht en zijn voorzien van een duurzame coating die kras- en weerbestendig is. Een groot voordeel van plastisol boeiplaten is dat ze goed buigzaam zijn en dus vooraf in een gewenste vorm gebogen kan worden. Plastisol boeibeplating is leverbaar in bijna alle mogelijke RAL-kleuren.

Trespa boeiplaten

Om nog even terug te komen op de 2 verschillende materialen, Trespa is een materiaal dat bestaat uit hars dat wordt verstevigd door middel van houtvezels. Trespa boeiplaten zijn leverbaar in verschillende diktes, en zijn zeker kleurvast tot 10 jaar na montage. Extreme weersomstandigheden hebben ook erg weinig invloed op deze boeibeplating. Dit materiaal is leverbaar in bijna alle RAL kleuren.

Boeibeplating projecten