Dakreparatie

Na verloop van jaren komt het voor dat er een dakreparatie nodig is. Natuurlijk kan dit ook eerder zijn door bijvoorbeeld een zware storm die uw dak heeft beschadigd. Een dak blijft een van de meest kwetsbare onderdelen van een woning. Als het dak beschadigd is, is het van belang om zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen die een dakreparatie uit kan voeren. Wilt u graag weten wanneer er een dakreparatie of totaal nieuw dak nodig is? Lees dan verder of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Manig Dakbedekkingen
Kunststof dakbedekking Lonneker 10

Kosten dakreparatie

Is er schade ontstaan aan het dak van uw woning? Onze dakdekkers staan voor u klaar om advies op maat te geven en de schade aan het dak op te lossen met een reparatie. De kosten van een reparatie van het dak kan natuurlijk enorm verschillen. Bij schade door storm hoeft vaak maak een klein deel van het dak gerepareerd te worden. Is het dak al ouder en tegen het einde van de levensduur? De dakdekker zal u dan adviseren om te kiezen voor een compleet nieuw dak. Een reparatie op een erg oud dak heeft vaak geen zin omdat er snel op een andere plek nieuwe schade kan ontstaan.

Wilt u graag specifiek de kosten weten van een dakreparatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak door gebruik te maken van ons contactformulier of bel ons. Via ons offerteformulier kunt u tevens direct een foto meesturen voor een specifiekere indicatie.

Vrijblijvende offerte

Voorkom meer schade

Heeft u een lekkage gevonden? Voorkom dan meer schade door snel een dakdekker in te schakelen die bij u een dakreparatie kan uitvoeren. Hoe langer u wacht met een reparatie van het dak, hoe meer schade er zal ontstaan aan uw woning.

In de meeste gevallen kan de dakdekker bij een reparatie direct deze reparatie uitvoeren. In enkele gevallen is het nodig om een tijdelijke reparatie uit te voeren, waarna er een afspraak wordt gemaakt om het probleem helemaal te verhelpen.

daklekkage

Vrijblijvende offerte

Wanneer een reparatie of totale dakrenovatie?

Het is vaak eenvoudig te achterhalen wanneer er een reparatie nodig is van het dak. Onderstaand een aantal punten waar u op moet letten:

  1. Vochtig plafond, lekkend water, gele kringen;
  2. Goten die water lekken;
  3. Loodwerk dat beschadigd is;
  4. Afbladerend houtwerk;
  5. Kleine scheurtjes in de dakbedekking, veel water op het dak of trimlijsten kapot.

Als een dakreparatie niet helpt dan moet het gehele dak gerenoveerd worden. Dus als uw dak geen bescherming meer biedt tegen regenbuien of vaak reparaties nodig heeft kunt u er van op uit gaan dat het dak over zijn levensduur heen is. Meestal kan een dakdekker bij een reparatie meteen vaststellen of een totale renovatie noodzakelijk is. Mocht er onverhoopt vaak schade ontstaan aan uw dak dan is een totale renovatie vaak noodzakelijk. Onze dakdekker kan ook hiervoor een vrijblijvende offerte voor u opstellen.